Angajatii mai multor companii de stat pot primi salarii compensatorii ce le-ar putea asigura un venit net pentru urmatorii 4 pina la 15 ani. Recordul il detine managerul unei firme din subordinea Consiliului local Deva, care ar fi incasat 180 de salarii compensatorii, scrie Romania Libera.

Angajatii mai multor companii de stat pot primi salarii compensatorii ce le-ar putea asigura un venit net pentru urmatorii 4 pina la 15 ani. Recordul il detine managerul unei firme din subordinea Consiliului local Deva, care ar fi incasat 180 de salarii compensatorii.

Salariaţii Regiei Autonome de Trafic Aerian, ROMATSA, subordonată Ministerului Transporturilor, au prin contractul de muncă prevăzute 60 de salarii compensatorii în cazul în care regia renunţă la serviciile lor, afirmă surse neoficiale din ministerul menţionat.

La Poşta Română există un asemenea contract colectiv de muncă încât la concediere se acordă 48 de salarii compensatorii - este incredibil - şi au sporul de fidelitate pe care îl primesc pentru că merg la serviciu

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Romanialibera.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.