Imaginea Romaniei este cam tulbure pentru investitori din cauza conditiilor macroeconomice, dar si a masurilor de austeritate anuntate de Guvern, desi piata de fuziuni si achizitii (M&A) pare ca se dezgheata, a declarat, luni, Cornelia Bumbacea, partener Ernst&Young Romania (E&Y). "Piata de fuziuni si achizitii pare ca se deblocheaza, cel putin din cererile de due-diligence primite. Sunt discutii de acum un an si jumatate care sunt reluate. Accesul la finantare este pri
Imaginea Romaniei este cam tulbure pentru investitori din cauza conditiilor macroeconomice, dar si a masurilor de austeritate anuntate de Guvern, desi piata de fuziuni si achizitii (M&A) pare ca se dezgheata, a declarat, luni, Cornelia Bumbacea, partener Ernst&Young Romania (E&Y).

"Piata de fuziuni si achizitii pare ca se deblocheaza, cel putin din cererile de due-diligence primite. Sunt discutii de acum un an si jumatate care sunt reluate. Accesul la finantare este principalul obstacol, dar exista fonduri si investitori strategici care au capital si sunt dispusi sa investeasca. Toata lumea vrea sa investeasca in sectoare care cresc si care nu sunt expuse la criza", a spus Bumbacea.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.