Trainart companie specializată în crearea și livrarea de training-uri softskills personalizate, anunță lansarea serviciului de training prin teatru creat pentru managementul de vârf. Workshop-urile vor fi susținute împreuna cu regizorul și trainerul Dan Vasile și vor fi livrate atât în limba română cât și în limba engleză.

Conform mai multor studii, educația prin teatru reprezintă o metodă puternică și eficientă de a-i ajuta pe adulți să gestioneze momentele dificile. Noul modul de training creat de Trainart și Dan Vasile a fost conceput special pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de instruire continuă ale managerilor generali și folosește mai multe tipuri de strategii: identificarea și utilizarea punctului optim de concentrare, ieșirea din rol, trăirea prin rol și învățarea unui rol.

Retail jobs

Cursurile create de Trainart antrenează, printre altele, capacitatea de leadership, cooperarea și lucrul în echipă, gestionarea presiunii și a relațiilor tensionate, adaptabilitatea la mediul extern instabil, clădirea încrederii de sine, creativitatea și gândirea laterală. Principalele provocări în training-ul prin teatru pentru CEO le reprezintă stimularea capacității mentale de “depășire a barierelor” și de a face alegeri independente precum și stimularea sentimentului de „empowerment”.

“Teatrul, alături de dans, reprezintă una dintre cele mai importante arte performative, datorită laturilor sale profund sociale. Ne place teatrul pentru că, pe lângă partea practică, fizică, implică emoții și sentimente. Așa cum reiese din studii recente referitoare la liderii de criză, empatia față de oameni și de situații este esențială pentru un management eficient. Prin teatru învățăm că nu suntem uniformi și că soluțiile nu sunt bune sau rele. De asemenea, teatrul dezvoltă perceperea oamenilor la un alt nivel. Arta teatrală te face <<clarvăzător>>”, afirmă Adriana Boșcănici, Director General Trainart.

Citeste si:
De unde stii ca a venit momentul sa te muti intr-o casa noua?
De unde stii ca a venit...

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.