Domeniile in care s-au facut cele mai multe angajari in 2009, pe cele mai mari site-uri de recrutare din Romania sunt comert, sondaje de opinie, vanzari, client service si IT&C, au spus pentru MONEY.ro reprezentantii celor mai mari site-uri de recrutare. Afla care sunt domeniile care au angajat cei mai multi oameni in 2010, pe site-urile de recrutare din plan local.

În primul trimestru din 2010, se păstrează configuraţia topului din 2009 dar vin din urmă domenii care angajează pe poziţii cu un nivel ridicat de expertiză, precum inginerie/tehnologie şi contabilitate.

Domeniile cu cele mai multe anunţuri de recrutare postate în 2009 pe site-ul de recrutare eJobs sunt comerţ, cu aproape 70 de mii de joburi postate de site, urmat de sondaje de opinie, cu aproape 34 de mii de joburi, customer/client service şi new media, fiecare dintre aceste domenii adjudecându-şi câte 27 de mii, respectiv 25 de mii de posturi. Pe poziţia a cincea se situează domeniul hotel staff, cu peste 18 mii de joburi postate în 2009.
În primul trimestru din 2010, în top trei domenii care au avut cele mai multe anunţuri de recrutare pe eJobs se numără comerţ, cu peste 19 mii de joburi postate pe site, urmat de client service, cu 7.497 de joburi şi sondaje de opinie, cu 7.473 de posturi.

Citeste articolul integral pe Moneyro.feedsportal.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.