Peste 2.300 de locuri de munca vor fi oferite, vineri, numai in Bucuresti la Bursa generala a locurilor de munca, cele mai multe fiind pentru absolventii de studii medii si cele mai putine pentru absolventii de studii superioare, informeaza Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca, precizeaza Mediafax.

Peste 2.300 de locuri de munca vor fi oferite, vineri, numai in Bucuresti la Bursa generala a locurilor de munca, cele mai multe fiind pentru absolventii de studii medii si cele mai putine pentru absolventii de studii superioare, informeaza Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Potrivit Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM), pana miercuri, 138 de agenti economici si-au anuntat participarea la Bursa generala, in total fiind oferite 2.316 de locuri de munca.

Cele mai multe (1.002) sunt pentru studii medii, 610 pentru muncitori calificati, 456 pentru muncitori necalificati si 228 pentru absolventi de studii superioare.

Bursa generala a locurilor de munca se va desfasura, vineri, la nivel national.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feedproxy.google.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.