În timp ce majoritatea anunturilor de angajare colecteaza sute de CV-uri chiar in primele ore de la afisare, exista si locuri de munca mai putin dorite sau prea greu de obtinut, pe care nu se bate nimeni.
In timp ce majoritatea anunturilor de angajare colecteaza sute de CV-uri chiar in primele ore de la afisare, exista si locuri de munca mai putin dorite sau prea greu de obtinut, pe care nu se bate nimeni.

Pentru un post de manager la o fermă de porcine, publicat pe site-ul de recrutare eJobs de aproape 3 săptămâni, nu s-au arătat interesaţi decât 80 de candidaţi, în timp ce un job de jurist la o confederaţie sindicală a atras doar 42 de CV-uri. Anunţul de recrutare al unei case de modă care caută un designer vestimentar a primit doar 23 de aplicaţii, iar o sală de fitness care caută un instructor sportiv nu are la dispoziţie decât 54 de candidaţi.

Citeste articolul integral pe Moneyro.feedsportal.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.