Marile lanturi comerciale au planuri mari pentru extinderea retelelor in Romania in acest an si in 2011. Mega Image, Cora, Auchan, dar si bauMax si Praktiker se intrec in inaugurari de magazine. Zeci de magazine vor fi deschise in acest an de marile lanturi comerciale care activeaza in Romania, majoritatea controlate de companii multinationale. Vor fi inaugurate…
Marile lanţuri comerciale au planuri mari pentru extinderea reţelelor în România în acest an şi în 2011. Mega Image, Cora, Auchan, dar şi bauMax şi Praktiker se întrec în inaugurări de magazine.

Mega Image a anunţat ieri că va deschide în acest an 16 magazine în România, dintre care şase vor fi operate sub brandul Red Market, iar celelalte vor purta numele companiei. Cealaltă reţea aparţinând grupului belgian Louis Delhaize, Cora, a anunţat şi ea că se va extinde. Francezii de la Auchan au planuri pe termen mai lung şi au anunţat că, în următorii doi ani, vor deschide hipermarketuri la Constanţa şi Braşov, în două spaţii pe care le-au cumpărat cu 30 milioane de euro.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.