CorporateNews19 Martie 201010:36

Lectura de un minut

Studentii sau proaspetii absolventi ai Universitatii Politehnica Bucuresti, fara experienta anterioara, se pot angaja in prezent pe salarii medii nete de 4-500 de euro, cu aproximativ 200-300 de euro mai putin decat ar fi putut castiga in urma cu un...
Studentii sau proaspetii absolventi ai Universitatii Politehnica Bucuresti, fara experienta anterioara, se pot angaja in prezent pe salarii medii nete de 4-500 de euro, cu aproximativ 200-300 de euro mai putin decat ar fi putut castiga in urma cu un an, pentru aceeasi slujba.

“Nivelul salarial a inregistrat o scadere comparativ cu anul trecut, in principal din cauza lipsei de oferte de job-uri pentru studentii si tinerii absolventi. Unele companii au renuntat la recrutarea tinerilor fara experienta, pe care ii instruiau si ii formau. Daca anul trecut organizatiile s-au orientat mai mult catre tinerii pe care ii puteau forma prin traininguri si alte procese interne, in acest an isi aleg cu mai multa grija viitorii angajati”, afirma Mihai Stroe, presedintele organizatiei studentesti BEST Bucuresti (Board of European Students of Technology), organizatoare a evenimentului national de cariera, JobShop 2010.

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.