Daca vrei venituri de minimum 1.000 de euro indata ce ai absolvit facultatea, ar trebui sa te specializezi in IT. Insa nici notarii sau avocatii nu au fost foarte afectati de criza financiara. Veniturile lor au urcat in ultimul an, pe fondul cresterii numarului de clienti, spun reprezentantii companiilor de executive search. Intra sa afli profilul angajatului de 1.000 de euro…

Daca vrei venituri de minimum 1.000 de euro indata ce ai absolvit facultatea, ar trebui sa te specializezi in IT. Insa nici notarii sau avocatii nu au fost foarte afectati de criza financiara. Veniturile lor au urcat in ultimul an, pe fondul cresterii numarului de clienti, spun reprezentantii companiilor de executive search. Intra sa afli profilul angajatului de 1.000 de euro si ce specializari si supraspecializari aduc cele mai mari venituri in al doilea an al crizei.

Cine castiga in criza 1.000 dupa ce termina facultatea?

Doar specialistii din IT, a spus George Butunoiu, managing partner al firmei George Butunoiu Executive Search . “Orice proaspat absolvent, de la orice facultate, care lucreaza de 2 ani sau mai mult in software poate castiga usor 1.000 de euro”, explica George Butunoiu.

Nu sunt relevante nici studiile si, implicit, nici daca a absolvit o facultate din plan local sau din Europa ori America. “Fiind vorba doar de software, diploma nu are absolut nicio relevanta”, spune George Butunoiu.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.