Rata locurilor de munca vacante a fost in ultimele trei luni din 2009 de 0,50%, in scadere cu 0,3 puncte procentuale fata de trimestrul precedent si cu 1,03 puncte comparativ cu aceeasi perioada din 2008, cea mai mare cerere inregistrandu-se in sanatate si asistenta sociala si administratie publica, potrivit Institutului National de Statistica (INS). Cea mai mare cerere de forta de munca s-a inregistrat in activitatile de sanatate si asistenta sociala (1,48%), administratie publica (1,0
Rata locurilor de munca vacante a fost in ultimele trei luni din 2009 de 0,50%, in scadere cu 0,3 puncte procentuale fata de trimestrul precedent si cu 1,03 puncte comparativ cu aceeasi perioada din 2008, cea mai mare cerere inregistrandu-se in sanatate si asistenta sociala si administratie publica, potrivit Institutului National de Statistica (INS).

Cea mai mare cerere de forta de munca s-a inregistrat in activitatile de sanatate si asistenta sociala (1,48%), administratie publica (1,09%) si in activitatile de intermedieri financiare si asigurari (0,95%). Cea mai mica valoare a ratei locurilor de munca vacante s-a regasit in industria extractiva (0,05%), hoteluri si restaurante (0,06%), respectiv in activitatile de tranzactii imobiliare (0,11%).


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.