Casa de avocatura Salans a asistat Franklin Templeton Investments Management Limited, societatea britanica de management a investitiilor, parte a Grupului Franklin Templeton Investments, in cadrul procesului de selectie pentru desemnarea societatii de...

Casa de avocatura Salans a asistat Franklin Templeton Investments Management Limited, societatea britanica de management a investitiilor, parte a Grupului Franklin Templeton Investments, in cadrul procesului de selectie pentru desemnarea societatii de administrare a Fondului Proprietatea.

Societatea de avocatura a asistat Franklin Templeton in procedura de licitatie si in cadrul negocierilor care au urmat, precum si la semnarea contractului de administrare.

De asemenea, firma a oferit consultanta societatii de administrare a investitiilor in legatura cu aspecte de reglementare, drept comercial si dreptul muncii privind infiintarea sucursalei Franklin Templeton la Bucuresti.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.