Lloyds Banking Group Plc, cel mai mare creditor ipotecar din Marea Britanie, a afisat vineri o pierdere peste asteptari aferenta anului 2009 si a anuntat ca nivelul costurilor de reevaluare a activelor a crescut, relateaza Bloomberg. Pierderile inainte de taxe s-au redus la 6,3 miliarde lire (7,1 miliarde euro) in 2009, de la 6,7 miliarde lire in 2008, a anuntat banca…

Lloyds Banking Group Plc, cel mai mare creditor ipotecar din Marea Britanie, a afisat vineri o pierdere peste asteptari aferenta anului 2009 si a anuntat ca nivelul costurilor de reevaluare a activelor a crescut.

Pierderile inainte de taxe s-au redus la 6,3 miliarde lire (7,1 miliarde euro) in 2009, de la 6,7 miliarde lire in 2008, a anuntat banca. Analistii estimau, in medie, o pierdere de 6,1 miliarde lire.

Costurile pentru reevaluarea activelor au crescut la 24 miliarde lire, insa grupul a anuntat ca acestea au scazut in a doua jumatate a anului cu 21% fata de primele sase luni.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.