Bostina si Asociatii va oferi asistenta tehnica la contractarea proiectelor din domeniul resurselor umane finantate din bani europeni, dupa ce Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane a desemnat-o...
Bostina si Asociatii va oferi asistenta tehnica la contractarea proiectelor din domeniul resurselor umane finantate din bani europeni, dupa ce Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane a desemnat-o castigatoare a contractului de achizitie publica.

Astfel, consortiul format din societatea de avocatura Bostina si Asociatii si Bostina&Associates Financial Consulting a fost acceptat de autoritatea din cadrul Ministerului Muncii sa acorde asistenta tehnica pentru axa prioritara 7, domeniul major de interventie "Sprijin pentru implementarea, managementul general si evaluarea POSDRU", din cadrul Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, 2007-2013.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.