Cele mai indatorate cinci state din Uniunea Europeana (UE), respectiv Portugalia, Italia, Irlanda, Grecia si Spania, au de platit 2.850 de miliarde de dolari in urmatorii trei ani pentru a acoperi imprumuturile si obligatiunile contractate. Portugalia, Italia, Irlanda, Grecia si Spania au de rascumparat, in urmatorii trei ani, obligatiuni de stat in valoare de 1.665 de miliarde de dolari, titluri emise de companii totalizand 988 de miliarde de dolari si au de platit imprumuturi de...
Cele mai indatorate cinci state din Uniunea Europeana (UE), respectiv Portugalia, Italia, Irlanda, Grecia si Spania, au de platit 2.850 de miliarde de dolari in urmatorii trei ani pentru a acoperi imprumuturile si obligatiunile contractate.

Portugalia, Italia, Irlanda, Grecia si Spania au de rascumparat, in urmatorii trei ani, obligatiuni de stat in valoare de 1.665 de miliarde de dolari, titluri emise de companii totalizand 988 de miliarde de dolari si au de platit imprumuturi de 200 de miliarde de dolari.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.