Medicii si profesorii ar trebui sa aiba cele mai mari salarii din Romania, iar cele mai mici li s-ar cuveni parlamentarilor, procurorilor si functionarilor din institutii publice, considera majoritatea celor chestionati intr-un sondaj realizat de...

Medicii si profesorii ar trebui sa aiba cele mai mari salarii din Romania, iar cele mai mici li s-ar cuveni parlamentarilor, procurorilor si functionarilor din institutii publice, considera majoritatea celor chestionati intr-un sondaj realizat de site-ul de recrutare Myjob.

Cu aproximativ 39% din voturi, medicii se situeaza pe primul loc in acest sondaj, urmati de profesori, care sunt apreciati de 24% dintre respondenti, si de cercetatori, cu 17% dintre voturile participantilor.

Judecatorii sau politistii, pe de alta parte, obtin sub 5% in evaluarile privind recompensele salariale, iar la coada clasamentului se situeaza parlamentarii (2,45%), procurorii (2,18%) si functionarii din diverse institutii publice (primarii - 0,95%, institutii culturale - 0,8% si ministere - 0,47%).

Citeste si:
VIDEO Acest filmuleț de doar cinci minute îți arată cât de trist ar...
VIDEO Acest filmuleț de doar...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.