Gabriela Stanutiu (foto) s-a alaturat echipei de traineri ai companiei de consultanta Von Consulting, incepand din decembrie 2009, au anuntat, vineri, reprezentantii societatii. Acesta se va ocupa de de programele de relatii cu clientii, comunicare, vanzari si negociere, train-the-trainers si coaching. Gabriela Stanutiu a lucrat la Romtelecom timp de 8 ani in calitate de specialist instruire si dezvoltare in cadrul... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

Gabriela Stanutiu s-a alaturat echipei de traineri ai companiei de consultanta Von Consulting, incepand din decembrie 2009.

Acesta se va ocupa de de programele de relatii cu clientii, comunicare, vanzari si negociere, train-the-trainers si coaching.

Gabriela Stanutiu a lucrat la Romtelecom timp de 8 ani in calitate de specialist instruire si dezvoltare in cadrul departamentului de resurse umane.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.