Aproape 40% dintre directorii executivi declara ca se asteapta la cresterea numarului de angajati in companiile lor in acest an, potrivit celei de a 13-a editii a raportului PricewaterhouseCoopers (PwC) Annual Global CEO Survey. Dupa ce au depasit teama de o recesiune prelungita, directorilor executivi le-a revenit increderea in relansarea economica viitoare, dovedind ca au lasat in urma asteptarile sumbre din urma cu un an.Actuala editie a raportului PwC arata ca doar... [ Citest

Aproape 40% dintre directorii executivi declara ca se asteapta la cresterea numarului de angajati in companiile lor in acest an, potrivit celei de a 13-a editii a raportului PricewaterhouseCoopers (PwC) Annual Global CEO Survey.

Dupa ce au depasit teama de o recesiune prelungita, directorilor executivi le-a revenit increderea in relansarea economica viitoare, dovedind ca au lasat in urma asteptarile sumbre din urma cu un an.

Actuala editie a raportului PwC arata ca doar 25% dintre directorii executivi intentioneaza sa efectueze disponibilizari pe parcursul acestui an, cu aproape jumatate mai putin decat cei care au efectuat disponibilizari in ultimele 12 luni.

Citeste si:
Dan Barna: Mai avem mult de lucrat la calitatea serviciilor medicale
Dan Barna: Mai avem mult de...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.