CorporateNews15 Ianuarie 201010:18

Lectura de un minut

Topul a fost realizat de site-ul numbeo.com, cea mai mare baza de date gratuita de pe Internet referitoare la costurile vietii si ale proprietatilor. Pe primele doua locuri se afla doua localitati norvegiene, urmate de Breda (Olanda), Copenhaga, Zurich, Paris, Geneva si Milano. Criteriile folosite pentru calcularea costului vietii sunt preturile in restaurante, magazine…

Topul a fost realizat de site-ul numbeo.com, cea mai mare baza de date gratuita de pe Internet referitoare la costurile vietii si ale proprietatilor. Pe primele doua locuri se afla doua localitati norvegiene, urmate de Breda (Olanda), Copenhaga, Zurich, Paris, Geneva si Milano.

Criteriile folosite pentru calcularea costului vietii sunt preturile in restaurante, magazine, transport public, precum si cele pentru utilitati, imobiliare - toate raportate la salariul mediu. Topul exclude chiria dintre indicatori.

Cercetarea a fost facuta pe baza a 30 de indicatori din comert si servicii, de catre 941 contributori aflati in 382 locatii. New York a fost utilizat ca baza pentru comparatie, fiind situat la 100 de puncte. Orasele in care costurile vietii sunt cele mai ridicate sunt din Norvegia, iar cele mai ieftine din India - Hyderabad, Bangalore si Chennai. Ele sunt urmate de Kiev, Dnepropetrovsk (Ucraina), Bangkok (Thailanda), Kuala Lumpur (Malaezia). Romania se afla pe lista celor mai ieftine tari, inaintea ei aflandu-se India, Ucraina, Pakistan, Thailanda, Malaezia, Bolivia, Indonezia, China, Belarus si Ecuador.

Citeste si:
15+ persoane care au ramas cu un gust amar dupa cazarea de la hotel
Conditii indoielnice: 15+...

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.