În acest moment sunt disponibile 76.785 de locuri de munca pentru românii care vor sa lucreze în strainatate, potrivit site-ului de recurtare pentru companiile din strainatate Tjobs.ro, pentru ca pâna la finele anului oferta sa ajuna la peste 513.000 de posturi. Recrutarea pentru cele 76.785  de pozitii se va încheia la finele lunii martie pentru o perioada de la 3 luni la 2 ani, pentru ca apoi numarul de pozitii disponibile sa creasca, dupa ...

In acest moment sunt disponibile 76.785 de locuri de munca pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate, potrivit site-ului de recurtare pentru companiile din strainatate Tjobs.ro, pentru ca pana la finele anului oferta sa ajuna la peste 513.000 de posturi.

Recrutarea pentru cele 76.785 de pozitii se va incheia la finele lunii martie pentru o perioada de la 3 luni la 2 ani, pentru ca apoi numarul de pozitii disponibile sa creasca, dupa cum a declarat pentru capital.ro Calin Stefanescu, managing director Tjobs.ro.

"Propunerile de locuri de munca in strainatate cu contracte se vor dubla incepand cu trimestrul al doilea, cand domeniile hotelier-restaurant, turism (inclusiv vasele de croaziera) si constructii vor tripla numarul de oferte, cu joburi sezoniere sau cu contracte de munca pe 1 an sau pe 18 luni”, a declarat Stefanescu.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.