Venitul mediu pe camera de hotel disponibila (revPAR) a ajuns anul acesta la 58 de euro, in scadere cu 19,2% fata de anul trecut, insa primele semne de revenire a industriei hoteliere din Europa au inceput sa apara, arata un studiu trimestrial realizat de companiile Deloitte si STR Global. Potrivit analizei, Romania a raportat o scadere de 6,9% a ratei de ocupare si o scadere cu 17% a indicelui revPAR in perioada septembrie 2008-septembrie 2009.
Venitul mediu pe camera de hotel disponibila (revPAR) a ajuns anul acesta la 58 de euro, in scadere cu 19,2% fata de anul trecut, insa primele semne de revenire a industriei hoteliere din Europa au inceput sa apara, arata un studiu trimestrial realizat de companiile Deloitte si STR Global.

Potrivit analizei, Romania a raportat o scadere de 6,9% a ratei de ocupare si o scadere cu 17% a indicelui revPAR in perioada septembrie 2008-septembrie 2009.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Money.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.