Autoritatile vorbesc despre reducerea per­so­na­lului bugetar inca de la inceputul crizei, dar statistica arata contrariul: numarul de angajati din administratia publica a crescut si in august, cu peste 800 de persoane, potrivit INS. În aceeasi perioada, majoritatea sectoarelor din mediul privat au pierdut locuri de munca masiv: comertul - peste 6.000, confectiile - 4.400. Numarul angajatilor din administratie a crescut in 2009 cu aproape 6.000 de persoane.

Autoritatile vorbesc despre reducerea personalului bugetar inca de la inceputul crizei, dar statistica arata contrariul: numarul de angajati din administratia publica a crescut si in august, cu peste 800 de persoane, potrivit INS.

In aceeasi perioada, majoritatea sectoarelor din mediul privat au pierdut locuri de munca masiv: comertul - peste 6.000, confectiile - 4.400.

Numarul angajatilor din administratie a crescut in 2009 cu aproape 6.000 de persoane.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Money.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.