Situatia economica nefavorabila din ultimul an si-a pus amprenta si asupra pietei muncii, multe companii din Capitala fiind nevoite sa promoveze o politica de resurse umane bazata pe scaderea costurilor, prin reducerea beneficiilor extra-salariale si a numarului de angajati, conform unui studiu realizat de Mednet Marketing Research Center. Sondajul de opinie, efectuat pentru Media XPrimm, este constituit de intervievarea a 25 de manageri de resurse umane din companiile bucurestene, in p
Situatia economica nefavorabila din ultimul an si-a pus amprenta si asupra pietei muncii, multe companii din Capitala fiind nevoite sa promoveze o politica de resurse umane bazata pe scaderea costurilor, prin reducerea beneficiilor extra-salariale si a numarului de angajati, conform unui studiu realizat de Mednet Marketing Research Center.

Sondajul de opinie, efectuat pentru Media XPrimm, este constituit de intervievarea a 25 de manageri de resurse umane din companiile bucurestene.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.