Business-edu.ro organizeaza pe 7 si 8 octombrie Conferinta de Training, ce consta in: 2 zile de training, 3 domenii de analiza – training, sales si HR, 16 workshopuri inovative, 29 de conferinte cu cele mai noi si mai utile informatii din domeniu, 39 de speakeri nationali si internationali si aproximativ 200 de participanti cu pozitii de Manageri in Resurse Umane, Manageri Generali, specialisti in training, vanzari si consultanta.

Intre 7 si 8 octombrie, asadar, Business-edu.ro va asteapta la Training '09 pentru a discuta despre managementul talentelor si factorii care pot valorifica si reinnoi in permanenta potentialul acestora. Anul acesta Conferinta de Training va include si sectiuni speciale dedicate celor pasionati de vanzari, respectiv HR astfel incat setul de instrumente pus la dispozitie participantilor sa fie complet.

Retail jobs

Puteti consulta programul evenimentului si prezentarile vorbitorilor pe pagina evenimentului: http://training.business-edu.ro. Acest lucru va da posibilitatea de a va personaliza programul, alegand ce vi se potriveste mai bine din conferintele si workshopurile puse la dispozitie de Conferinta de Training. Iata cateva titluri, pe care cu siguranta le vei gasi interesante:
Do we manage people or do you manage performance?
Reinvent yourself in new reality
Enforcing Talents
Brain Perform – Upgrading Learning Potential
Best Practice in 2009

Conferinta anuala de training este o oportunitate de a va inarma cu cele mai noi cunostiinte si abilitati pentru a depasi provocarile pe care organizatiile le intampina. Anul acesta Training `09 vizeaza direct subiecte cum ar fi: factorii generatori de performanta, modalitatile de dezvoltare ale potentialului de care dispune fiecare organizatie si managementul talentului in companii.

Sponsor International House, eveniment sustinut de Radio Romania International, Avocatnet, Piata, Domus, Casa Mea, HR CLUB, British Romanian Chamber of Commerce, E-Jobs, HR Romania, Romanian Managers.

Evenimentul va avea lor la Ramada Parc.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.