In data de 31 august, la Hotel Caro din Capitala, patru specialisti ai internetului juridic vor prezenta povestea Internetului si a termenilor de specialitate folositi in prezent in informatica, in cadrul seminarului "Avocatnet.ro: Internetul pentru juristi"; primul seminar dedicat termenilor de specialitate prin care internetul inca ramane ascuns intelegerii multor specialisti in drept, se arata intr-un comunicat de presa remis CorporateNews.

Scopul seminarului este acela de a indruma un jurist in labirintul termenilor de specialitate pe care i-ar putea intalni intr-un contract sau intr-o discutie de afaceri cu reprezentantii partii adverse. De asemenea, seminarul urmareste formarea unei baze solide, pornind de la care juristii din Romania sa abordeze mult mai relaxat in viitor spetele si contractele referitoare la internet si noile tehnologii informatice.

Retail jobs

Invitatii acestui seminar sunt Bogdan Manolea (consultant juridic in domenii precum dreptul tehnologiei informatiilor si proprietate intelectuala/industriala), Maxim Dobrinoiu (lector universitar dr., fost ministru al Afacerilor Externe intre anii 1997 si 2001 si ministru al Apararii intre anii 2001 si 2004) si Alin Popescu, avocat specializat in drept informatic.

Temele abordate in acest seminar sunt: Cum functioneaza Internetul, IP, nume de domenii, whois, obtinere date de contact al unui site - date publice; Informatii tehnice despre afaceri online - hosting, publicitate online (CPC, CPM, etc.); Explicarea termenilor tehnici din legislatia privind criminalitatea informatica (sistem informatic, data informatica, acces, etc.); Explicare Cazuri de phising; Baze de date pe Internet de interes pentru juristi (site-uri cu legislatie romaneasca, europeana, baze de date cu marci, legislatie din alte tari).

Citeste si:
Ce părere are Delia despre oamenii care o critică pe Internet!...
Ce părere are Delia despre...

Pentru inscrierea la seminar: SeminariileAvocatNet.ro.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.