Dupa deschiderea oficiala, ce a avut loc pe 10 august, in Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucuresti si dupa desfasurarea primului curs sustinut de academicianul Gheorghe Zaman, Bucharest Summer University 2009, scoala internationala de vara a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, le rezerva celor 55 de participanti selectati, o saptamana plina de dialoguri si dezbateri incitante pe teme economice de actualitate, in cadrul carora sunt invitati personalitati remarcante din domeniile economic si politic, se arata intr-un comunicat de presa remis CorporateNews.

Astfel, ziua de 13 august marcheaza intalnirea tinerilor cu Jeffrey Franks, seful misiunii Fondului Monetar International (FMI) pentru Romania. Acesta ii va indruma in analiza detaliata a crizei economice si a impactului ei asupra pietelor emergente regionale. Franks cunoaste detalii esentiale in privinta imprumutului acordat recent Romaniei de catre Fondul Monetar International si este dornic sa dezvaluie aspecte importante ale acordului.

Retail jobs

Jeffrey Franks va asigura o perspectiva unica asupra temei scolii de vara: Economic si politic in lumea globala. Dupa acest curs, ce va fi sustinut de asemenea in Aula Magna a ASE Bucuresti, in dupa-amiaza aceleiasi zile participantii vor face cunostinta cu Lucian Croitoru, consilier principal al guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei.

Scoala de vara a Academiei de Studii Economice din Bucuresti este organizata prin intermediul Senatului Studentesc, cu patronajul academic al Facultatii de Economie.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.