Bucharest Summer University, scoala internationala de vara a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, se afla la cea de-a 5-a editie si va reuni intre 10 si 24 august, o serie de specialisti si personalitati din domeniul economic si viata publica, ce vor elabora o analiza amanuntita a situatiei economice si politice actuale.

Scoala de vara a Academiei de Studii Economice din Bucuresti este organizata prin intermediul Senatului Studentesc, cu patronajul academic al Facultatii de Economie, in parteneriat cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Pentru a aplica pentru Bucharest Summer University, potentialii participanti au la dispozitie doua alternative de finantare: Partial Scholarship (1) sau Full Coverage of Expenses (2).

Aplicatiile pot fi depuse pana pe 31 mai anul curent la adresa maria.rinea@stud.ase.ro. Pentru mai multe informatii: bsu.ase.ro.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.