Kaizen Company, societate specializata in furnizarea educatiei permanente, deschide o noua sesiune de instruire pentru cursul in format e-learning Managementul Fondurilor Structurale, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei CorporateNews.

Cursul online “Managementul Fondurilor Structurale” incepe pe 01 iunie, are o durata de 30 de zile si se va derula prin intermediul proiectului educational Online-School.ro - The freedom to learn!

Trainingul va fi sustinut de Catalin Constantin, consultant in accesarea fondurilor structurale si doreste sa vina in sprijinul institutiilor publice, companiilor private si/sau ONG-urilor care intentioneaza sa deruleze proiecte cu finantare de la Uniunea Europeana.

Pe parcursul sesiunii de instruire, participantilor le vor fi prezenate aspecte generale ale managementului de proiect, caracteristicile fundamentale ale fondurilor structurale si ale politicii de coeziune a Uniunii Europene, dar si toti pasii ce trebuie urmati pentru scrierea si implementarea corespunzatoare a unui proiect european. Totodata, vor avea acces la o serie de studii de caz, exemple de proiecte de succes, aplicatii practice si vor invata cum sa scrie o cerere de finantare.

Retail jobs

Avantajele participarii la un curs online de managementul fondurilor structurale constau in eliminarea barierelor de spatiu si de timp, fara o locatie si ore predefinite, cursantii putand sa studieze in ritm propriu si sa aloce cat timp considera ca este necesar pentru parcurgerea fiecarui modul si pentru rezolvarea aplicatiilor aferente.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.