Sandler Training, lider mondial in tehnici inovative de vanzare si managementul vanzarilor, cu sediul central in SUA, face primul pas in Romania, acordand master franciza prin Vlad Dutescu, managing partner al companiei de training si consultanta Add Value Serv, se arata intr-un comunicat de presa remis redactei CorporateNews.

Compania Sandler Training - cunoscuta anterior sub numele de Sandler Sales Institute - a fost fondata in anii 60 de catre David H. Sandler. Acesta a creat un sistem de training viabil, atat pentru companii de dimensiuni mici, cat si pentru cele din Fortune 500. Sandler Training furnizeaza de peste 40 de ani o gama completa de programe de training in management si vanzari, prin intermediul retelei sale de francize extinsa in toata lumea. Incepand din 1994, Sandler Training s-a clasat de 8 ori pe locul 1 in topul prestigioasei publicatii Entrepreneur Magazine, in categoria dedicata programelor de training, inclusiv in ultimii 3 ani consecutivi, 2006, 2007 si 2008.

Retail jobs

Sandler Training are 225 de centre de training in America de Nord, America de Sud, Europa, Africa, Asia si Australia, furnizand programe de training in intreaga lume. Master franciza pentru Romania este un prim pas in extinderea in tara noastra si o miscare fireasca in extinderea la nivel mondial. In 2008 The Wall Street Journal clasa Sandler Training in Top 25 cele mai performante francize, indiferent de categorie.

“Romania, reprezinta un important centru de afaceri pentru Sandler Training, o piata emergenta si in dezvoltare, chiar si in contextul crizei financiare la nivel mondial” a mentionat Margaret Stevens Jacks, vice-presedinte de dezvoltare internationala al Sandler Systems, Inc. “Vlad Dutescu si firma sa Add Value Serv, au profilul ideal pentru a dezvolta Sandler Training pe teritoriul Romaniei, datorita semnificativei experiente in vanzari, marketing si management. De aceea, anticipam rezultate deosebite in Romania”.

Citeste si:
De unde stii ca a venit momentul sa te muti intr-o casa noua?
De unde stii ca a venit...

“In calitate de lider al training-urilor de vanzari, Sandler ofera un mod inovativ in dezvoltarea tehnicilor de vanzare, cu un sistem ce s-a dovedit viabil in culturi si situatii diferite”, mentioneaza Vlad Dutescu, managing partner al Add Value Serv.

“Sistemul Sandler este unic prin sesiunile de consolidare a cunostiintelor si masurarea performantelor profesionale si de comunicare. Pune accent pe responsabilizare si imbunatatirea abilitatilor de vanzare. Aceasta metodologie este adoptata cu succes de multe companii din lume”.

In privinta climatului economic, Dutescu este de parere ca “lansarea Sandler Training pe piata romaneasca intr-o perioada de recesiune economica la nivel mondial, cand majoritatea companiilor au ca prioritati supravietuirea si reducerea costurilor, vine exact din nevoia de inovatie, imbunatatirea performantei si a calitatilor de lider cerute de o astfel de situatie. Companiile care vor reusi sa aplice astfel de concepte si sa maximizeze efectul investitiilor in marketing si vanzari, vor continua sa aiba succes in perioada recesiunii. Aceste companii pot chiar beneficia de o dezvoltare a afacerii lor mai mare decat intr-o perioada normala.”

Citeste si:
Servicii pe care le poate externaliza firma ta
Servicii pe care le poate...

Add Value Serv, infiintata de Vlad Dutescu in 2004, activeaza in recrutare, training si consultanta de management. Dutescu are peste 15 ani de experienta in marketing si vanzari pe piata medicala si farmaceutica pentru companii precum Jouvenal/Pfizer, Richter Gedeon, SCA Hygiene Products si Universitar Farma. Detine diploma Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, un master in Marketing Strategic si este doctorand in Marketing la Academia de Studii Economice Bucuresti. Ca trainer are certificari acordate de companii din SUA, Austria si Romania.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.