CorporateNews14 Ianuarie 200912:40

Lectura de 2 minute

Kaizen Company, societate specializata in promovarea educatiei permanente, a lansat un nou program de instruire in format e-learning: "Performanta in vanzari", spune un comunicat de presa remis redactiei CorporateNews. Cursul va fi organizat exclusiv online prin intermediul proiectului educational Online-School.ro.

La cursul "Performata in vanzari" pot participa managerii departamentului vanzari, coordonatori de vanzari, consultanti de vanzari, agenti de vanzari, precum si persoane interesate in a-si dezvolta abilitati de vanzare.

Pe parcursul sesiunii de instruire vor fi abordate teme ca: procesul de vanzare: deschidere, intretinere, cross selling, inchidere, profilul clientilor in procesul de vanzare, punctele tari ale vanzatorului, canale de convingere: vizual, auditiv, senzorial, acestea fiind dublate un plan de actiune in vanzari, studii de studii de caz si activitati practice. Cursantii sunt incurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerului intr-o diversitate de formule au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback. In plus, intalnirile virtuale vor contribui la fixarea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor necesare unui vanzator de elita.

In urma participarii la acest program, cursantii vor intelege tipul de client pe care il gestioneaza, vor avea o privire de ansamblu asupra procesului de vanzare, vor intelege corect si complet nevoia clientului, vor creste rata de transfer din prospecti in clienti, vor creste volumului vanzarilor medii per client, vor reduce semnificativ numarului de obiectii primite, vor fi capabili sa evite capcanele unui client lipsit de reactie, vor putea genera conditii pentru dezvoltarea unor relatii de incredere de lunga durata si vor dezvolta un mod de abordare al procesului de vanzare orientata spre rezultat.

Citeste si:
"Star Wars: The Rise of Skywalker", incasari de 40 de milioane de dola
Filmul "Star Wars: The Rise...

Cursul online "Performanta in vanzari" incepe in prima zi a fiecarei luni si dureaza 30 de zile. Evaluarea participantilor se va realiza pe baza temelor efectuate individual in timpul cursului si a testului grila sustinut la final, dar si in functie de participarea la seminariile online. Absolventilor li se va elibera Certificat de Absolvire, care va fi insotit de rezultatul obtinut, de programa analitica a cursului si de o recomandare din partea lectorului.

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.