Potrivit unui comunicat de presa remis CorporateNews, KBC Productions anunta lansarea platformei e-learning corporate Edutizer in Romania care va fi disponibila in limba romana incepand cu aceasta vara.

Edutizer este o platforma interactiva de training pentru entitati corporative. Indiferent cati angajati sunt in cadrul companiei sau in ce locatie se afla in lume, trainerul poate incarca pe platforma prezentari in format text, power point sau multimedia si in cateva secunde, membrii staff-ului vor putea sa le acceseze.

Aceasta platforma este extrem de folositoare pentru lansarea de noi produse sau proceduri si poate fi, de asemenea, utilizata pentru teste. Trainerul poate incarca intrebarile, staff-ul le acceseaza la un moment prestabilit, raspunde si apoi, in cateva secunde creeaza un raport care va arata managementului cat de bine a asimilat personalul trainingul efectuat.

Retail jobs

Edutizer este un instrument excelent pentru procesul de inductie al noilor angajati care pot avea acces la informatii updatate referitoare la noul loc de munca.

Edutizer este pe piata din 2001 si este intr-o dezvoltare continua. Cel mai mare client are 12.000 de angajati si utilizeaza platforma pentru training-uri corporate in 4 limbi simultan. Edutizer se extinde pe mai multe piete si a fost tradus in limbile germana, franceza, japoneza, iar acum se afla in faza de pre-lansare si versiunea in limba romana.

Platforma poate fi accesata si se poate deschide un cont gratuit la www.edutizer.ro.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.