Asociatia Pro BCA, care reuneste cei mai importanti producatori de profil de pe piata locala, cu afaceri cumulate de peste 150 mil. euro, reaminteste ca, in conformitate cu un act normative adopat la mjlocul lunii martie, autoritatile ar fi trebuit sa...
Asociatia Pro BCA, care reuneste cei mai importanti producatori de profil de pe piata locala, cu afaceri cumulate de peste 150 mil. euro, reaminteste ca, in conformitate cu un act normative adopat la mjlocul lunii martie, autoritatile ar fi trebuit sa definitiveze, pana pe 20 mai, strategia fiscal – bugetara pentru perioada 2011 – 2013.

“Din pacate, pana la aceasta data mediul de afaceri nu are o idee clara asupra strategiei fiscal-bugetare si asupra proiectelor de investitii din fonduri de stat, nici macar pentru anul 2011. Pentru comparatie reamintim ca in Germania, bugetul pentru anul 2011 si strategia fiscal-bugetara pe termen mediu au fost aprobate in primele zile ale lunii iulie 2010. Asociatia solicita Guvernului ca pana la sfarsitul lunii septembrie sa prezinte mediului de afaceri strategia fiscal-bugetara pentru perioada 2011-2013”, spune Marius Marin, vicepresedinte si director executiv al Pro BCA.

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.