CNADNR a atribuit, la inceputul lunii iunie, firmei Romstrade contractul "intretinerea multianuala Autostrada A2, Bucuresti – Cernavoda (km 9+500 – km 160+980)", a carui valoare se ridica la 121.907.663 lei, fara TVA, scrie...

CNADNR a atribuit, la inceputul lunii iunie, firmei Romstrade contractul "intretinerea multianuala Autostrada A2, Bucuresti – Cernavoda (km 9+500 – km 160+980)", a carui valoare se ridica la 121.907.663 lei, fara TVA.

Contractul a fost atribuit in urma unei licitatii deschise, la care au participat trei companii, fiind aleasa oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere al pretului.

Firma Romstrade, controlata de omul de afaceri Nelu Iordache, va efectua, conform acordului cadru, intretinerea multianuala vara- iarna pe Autostrada Soarelui Bucuresti – Cernavoda pana in 2012, lucrari de deszapeziri, de intretinere curenta si periodica, salubrizarea si lucrarile de marcaj si va asigure servicii de paza.

Citeste si:
Romani in industria constructiilor din Germania: "Ca pe sclavi ne-a va
Romani in industria...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.