Consumul mediu anual de placi ceramice in Romania se situeaza sub media majoritatii tarilor din Europa, la 1,2 metri patrati pe cap de locuitor, potrivit unui studiu al producatorului local de placi ceramice Cesarom. Pe primele locuri in Europa in ceea ce priveste consumul mediu anual de placi ceramice pe cap de locuitor se afla Spania si Grecia, unde valorile se situeaza la 5,26 mp de placi ceramice si respectiv 4,7 mp. Criza economica a afectat insa si... [ Citeste articolul pe Da
Consumul mediu anual de placi ceramice in Romania se situeaza sub media majoritatii tarilor din Europa, la 1,2 metri patrati pe cap de locuitor, potrivit unui studiu al producatorului local de placi ceramice Cesarom.

Pe primele locuri in Europa in ceea ce priveste consumul mediu anual de placi ceramice pe cap de locuitor se afla Spania si Grecia, unde valorile se situeaza la 5,26 mp de placi ceramice si respectiv 4,7 mp. Criza economica a afectat insa si aceste doua tari, consumul de placi ceramice fiind in scadere.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.