Volumul vânzarilor de ciment ale Lafarge în România a coborât anul trecut cu 34,4%, din cauza scaderii cererii ca urmare a crizei economice, dar preturile au avut o evolutie stabila, a raportat grupul francez. Efectele mixului de produse si clienti, precum si impactul modificarilor de preturi, au avut un efect cumulat de -0,4% asupra activitatii Lafarge în România, se arata într-un raport publicat de productorul de ciment si materiale de ...
Volumul vanzarilor de ciment ale Lafarge in Romania a coborat anul trecut cu 34,4%, din cauza scaderii cererii ca urmare a crizei economice, dar preturile au avut o evolutie stabila, a raportat grupul francez.

Efectele mixului de produse si clienti, precum si impactul modificarilor de preturi, au avut un efect cumulat de -0,4% asupra activitatii Lafarge in Romania, se arata intr-un raport publicat de productorul de ciment si materiale de constructii.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.