Compania Bechtel a anuntat ca reduce activitatile de constructie la Autostrada Transilvania si ia in calcul disponibilizarea colectiva a celor 1.933 de angajati, in conditiile in care Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADN) nu si-a achitat datoriile fata de compania americana. "In acest moment exista obligatii financiare importante catre Proiectul Autostrada Transilvania care nu au fost onorate", se arata intr-un comunicat al companiei."De asemenea,

Compania Bechtel a anuntat ca reduce activitatile de constructie la Autostrada Transilvania si ia in calcul disponibilizarea colectiva a celor 1.933 de angajati, in conditiile in care Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADN) nu si-a achitat datoriile fata de compania americana.

"In acest moment exista obligatii financiare importante catre Proiectul Autostrada Transilvania care nu au fost onorate", se arata intr-un comunicat al companiei.

"De asemenea, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale nu ne-a putut oferi informatii despre fondurile disponibile in 2010 pentru plata lucrarilor ce vor fi executate in acest an", se mai mentioneaza in documentul citat.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.