Ruukki Romania, filiala locala a grupului finlandez Rautaruukki, care activeaza in domeniul constructiilor, estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu circa 10% in 2009, pana la 33 de milioane de euro, 30% din business datorandu-se exporturilor din...

Ruukki Romania, filiala locala a grupului finlandez Rautaruukki, care activeaza in domeniul constructiilor, estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu circa 10% in 2009, pana la 33 de milioane de euro, 30% din business datorandu-se exporturilor din regiune.

“Nu cred ca poate fi vorba de o crestere a afacerilor cu 20-30% in 2010, asa cum se estimase anterior, dar cred ca un avans de 10% este cel mai probabil tinand cont si de contextul economic actual”, a declarat Janos Papp, vicepresedintele Ruukki Construction pentru Romania si Bulgaria.

In luna mai, reprezentantii Ruukki Romania anticipau o crestere cu 20-30% a afacerilor din 2009, pe fondul intrarii pe noi segmente de piata, respectiv structuri metalice si panouri termoizolante.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.