Lafarge Ciment România a inaugurat astazi la uzina sa din Medgidia cel mai mare siloz tip dom din lume, cu o capacitate de 250.000 de metri cubi de clincher, o investitie de 16,5 milioane de euro.„Constructia este unica în România, iar pentru Grupul Lafarge reprezinta cea mai mareconstructie de acest tip”, a declarat Philippe Questiaux, presedintele si directorul general al companiei.Potrivit companiei, constructia are o capacitate de stocare a ...
Lafarge Ciment Romania a inaugurat la uzina sa din Medgidia cel mai mare siloz tip dom din lume, cu o capacitate de 250.000 de metri cubi de clincher, o investitie de 16,5 milioane de euro.

"Constructia este unica în România, iar pentru Grupul Lafarge reprezinta cea mai mareconstructie de acest tip”, a declarat Philippe Questiaux, presedintele si directorul general al companiei.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.