Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, Protruck isi pastreaza atitudinea proactiva pe piata constructiilor si propune operatorilor din acest domeniu o oferta care tine cont de ritmul mai scazut al activitatii din aceasta perioada, dar si de efectele negative ale crizei financiare pe plan mondial.

In prag de sarbatori, Protruck Echipamente Constructii, distribuitor autorizat New Holland, daruieste constructorilor utilaje cu rate 0 in lunile de iarna.

Astfel, numai pana la 31 decembrie 2008, toate utilajele oferite de Protruck Echipamente Constructii, buldoexcavatoare, incarcatoare, excavatoare, buldozere, gredere sunt disponibile in sistem de leasing cu rate 0 in lunile de iarna, pe toata durata contractuala, cu avans de numai 5%.

Protruck le mai face un cadou clientilor, acestia platind prima rata abia in luna martie a anului viitor.

Retail jobs

In plus, pentru ca oferta sa fie completa pentru profesionistii in constructii, Protruck Vehicule Comerciale se alatura acestui program cu basculante si betoniere, pe care le pune la dispozitia clientilor sai tot cu rate 0 in lunile de iarna, doar 5% avans si mega discounturi de pana la 6.750 euro.

Tuturor acestor beneficii li se adauga consultanta specializata in alegerea vehiculelor si utilajelor potrivite activitaþii desfasurate de catre clienti, acestia beneficiind inclusiv de training la livrarea produselor, destinat acomodarii optime a acestora cu noile achizitii.'

Protruck are portile deschise in toate locatiile sale din tara: Bistrita, Oradea, Iasi, Focsani, Targoviste, Bucuresti Chitila, Bucuresti Jilava si Bucuresti Glina.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.