Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost/low-fare din Europa Centrala si de Est anunta cresterea semnificativa a capacitatii de transport din Bucuresti, consolidandu-si pozitia pe baza dezvoltarii dinamice si consistente.

Incepand cu 15 decembrie 2010, Wizz Air va valorifica succesul de pe piata locala, alocand cea de-a 5-a aeronava Airbus A320 complet noua, bazei operationale din Bucuresti. Totodata, compania va creste frecventele spre majoritatea destinatiilor cum ar fi Barcelona (Spania), Milano-Bergamo (Italia), Roma-Ciampino, Catania, Napoli, Paris-Beauvais (Franta), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Londra-Luton (Marea Britanie), Madrid sau Valencia. Noua aeronava va permite si lansarea unor noi zboruri spre Larnaca si Malaga (prima destinatie din 15 decembrie iar cea de-a doua din vara 2011).

Tarifele incep de la 50 de lei (pentru un singur zbor cu toate taxele obligatorii incluse).

“Modelul de business potrivit a dovedit inca o data ca poate furniza rezultate exceptionale. Suntem foarte multumiti de performantele din Romania. Succesul nostru dovedeste importanta vitala a controlului costurilor si a situatiei favorabile a lichiditatilor, cele doua elemente de baza care deosebesc modelul folosit de Wizz Air. In calitate de lider al pietei aeriene din Romania, Wizz Air va ramane dedicata sustinerii cresterii constante a cererii pe piata de transport aerian din Romania” - a declarat John Stephenson, Vicepresedinte Wizz Air

Retail jobs

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.