Trecerea de la sistemul bazat pe greutatea bagajelor la cel bazat pe piesa va aduce pasagerilor Tarom, care calatoresc la clasa Economic, tarife de cinci ori mai mici pentru transportul excedentului de bagaj de cala, în cazul biletelor emise începând cu 1 iulie, potrivit unui comunicat al transportatorului aerian.Agentia Nationala de Presa - Agerpres
Trecerea de la sistemul bazat pe greutatea bagajelor la cel bazat pe piesă va aduce pasagerilor Tarom, care călătoresc la clasa Economic, tarife de cinci ori mai mici pentru transportul excedentului de bagaj de cală, în cazul biletelor emise începând cu 1 iulie, potrivit unui comunicat al transportatorului aerian.

Pasagerii Business pot transporta gratuit trei piese standard de bagaj, iar pasagerii clasei Economic pot transporta gratuit o piesă standard. Pasagerii Flying Blue care deţin carduri Elite sau Elite Plus pot transporta gratuit între două şi patru piese de bagaj, în funcţie de clasa de călătorie.

Citeste articolul integral pe Doingbusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.