Compania Tarom a anuntat ca, din cauza  grevei controlorilor de trafic aerian din Grecia, din data de 11 martie, este  nevoita sa efectueze modificari în programul de operare al curselor între România si Grecia. Astfel, cursa cu înnoptare Tarom Bucuresti – Atena – Bucuresti, cu plecare din Bucuresti astazi si retur mâine, precum si cursa Tarom Bucuresti – Salonic – Bucuresti din 11 martie au fost anulate. De ...

Compania Tarom a anunţat că, din cauza grevei controlorilor de trafic aerian din Grecia, din data de 11 martie, este nevoită să efectueze modificări în programul de operare al curselor între România şi Grecia.

Astfel, cursa cu înnoptare Tarom Bucureşti – Atena – Bucureşti, cu plecare din Bucureşti astăzi şi retur mâine, precum şi cursa Tarom Bucureşti – Salonic – Bucureşti din 11 martie au fost anulate.

De asemenea, cursa Tarom Bucureşti – Atena, din data de 11 martie nu va fi anulată, dar va opera cu program modificat, respectiv cu o întârziere de 4 ore şi 15 de minute. Astfel, decolarea de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti către Atena va avea loc la o oră modificată.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.