Compania aeriana Carpatair mareste incepand cu 29 martie frecventa zborurilor directe Bucuresti-Ancona la trei pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si vineri, a anuntat compania. Zborurile vor fi efectuate cu aeronave moderne de tip Saab 2000 cu o capacitate de 50 de locuri.Compania Carpatair a introdus zborul direct Bucuresti - Ancona in luna octombrie 2009, cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana, efectuate in zilele... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

Compania aeriana Carpatair mareste incepand cu 29 martie frecventa zborurilor directe Bucuresti-Ancona la trei pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si vineri, a anuntat compania.

Zborurile vor fi efectuate cu aeronave moderne de tip Saab 2000 cu o capacitate de 50 de locuri.

Compania Carpatair a introdus zborul direct Bucuresti - Ancona in luna octombrie 2009, cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana, efectuate in zilele de luni si vineri.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.