Linia aeriana low cost Ryanair si-a redus pierderile nete in ultimul trimestru al anului 2009, pana la 10,9 mil. euro, de la pierderi de 101, 5 mil. euro intregistrate in perioada similara a anului precedent. Compania spune ca imbunatatirea rezultatelor a fost sustinuta de o scadere cu 37% a pretului la combustibil, determinand o diminuare de 12% a costului biletelor de calatorie, scrie presa internationala.Totodata, compania estimeaza un profit net... [ Citeste articolul pe DailyBu
Linia aeriana low cost Ryanair si-a redus pierderile nete in ultimul trimestru al anului 2009, pana la 10,9 mil. euro, de la pierderi de 101, 5 mil. euro intregistrate in perioada similara a anului precedent.

Compania spune ca imbunatatirea rezultatelor a fost sustinuta de o scadere cu 37% a pretului la combustibil, determinand o diminuare de 12% a costului biletelor de calatorie, scrie presa internationala.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.