Americans Airlines si firma cu capital privat TPC vor sa investeasca 1,1 mld. dolari in Japan Airlines, care are in prezent o situatie financiara dificila, scrie presa internationala. Japan Airlines a declarat ca oferta celor doua companii a fost "cu mult superioara" fata de cea primita de la rivalii de la Delta, de 1 miliard dolari.Cele doua companii aeriene vor sa aiba actiuni pe piata asiatica. Japan Airlines spune... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]
Americans Airlines si firma cu capital privat TPC vor sa investeasca 1,1 mld. dolari in Japan Airlines, care are in prezent o situatie financiara dificila, scrie presa internationala.

Japan Airlines a declarat ca oferta celor doua companii a fost "cu mult superioara" fata de cea primita de la rivalii de la Delta, de 1 miliard dolari.Cele doua companii aeriene vor sa aiba actiuni pe piata asiatica.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.