Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti organizeaza o licitatie publica pentru achizitia a 24 de autovehicule, contract estimat la 2,44 mil. lei (570.000 euro), fara TVA. Contractul prevede achizitia a 12 autoturisme cu 5 locuri, un microbuz cu 12 locuri, doua minibuze cu 8 locuri, doua minibuze cu 7 locuri, trei minibuze cu 9 locuri, doua microbuze cu 17 locuri si doua autoutilitare cu 3 locuri.Aceste autovehicule... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]
Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti organizeaza o licitatie publica pentru achizitia a 24 de autovehicule, contract estimat la 2,44 miliaone de lei, fara TVA.

Contractul prevede achizitia a 12 autoturisme cu 5 locuri, un microbuz cu 12 locuri, doua minibuze cu 8 locuri, doua minibuze cu 7 locuri, trei minibuze cu 9 locuri, doua microbuze cu 17 locuri si doua autoutilitare cu 3 locuri.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.