Banca Comerciala Romana, membra a Grupului Erste, va integra afacerile din Romania ale filialei sale Anglo-Romanian Bank Ltd (ARBL), iar activele, pasivele, clientii si angajatii ARBL vor fi transferati in BCR, au anuntat, vineri, oficiali ai BCR.
'Actionarul a luat aceasta decizie, din cauza mediului economic dificil care a descurajat interesul investitorilor pentru nisa de piata a ARBL si pentru potentialul acesteia. Ca atare, transferul de intreprinderi (pe baza continuitatii activitatii) de la ARBL catre BCR este de asteptat sa fie finalizat in prima jumatate a anului 2011. In conditiile de transfer, BCR va integra afacerile ARBL (active, pasive, clienti) desfasurate prin intermediul filialei din Bucuresti si agentiile din Constanta, Timisoara si Sibiu. Proprietatile ARBL vor fi transferate direct catre BCR. BCR va prelua, de asemenea, si activele necorporale ale ARBL precum si infrastructura operationala, inclusiv software-ul', arata un comunicat al BCR.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.