Banca Comerciala Romana (BCR) si-a majorat expunerea pe grupul Mechel in Romania cu inca 17 milioane de euro prin emiterea unor scrisori de garantie bancara la solicitarea Mechel Campia Turzii, Mechel Targoviste si Ductil Steel Buzau.

Majorarea expunerii va sprijini activitatea curenta dar si eforturile investitionale ale grupului Mechel, in special modernizarea capacitatilor de productie.

Emiterea scrisorilor de garantie bancara vine in continuarea contractului de finantare in valoare de 30 de milioane de Euro semnat la inceputul anului de catre Erste Group si BCR in beneficiul Grupului Mechel in Romania.

Mechel este una dintre cele mai mari companii din Rusia. Afacerile companiei includ patru segmente: minerit, siderurgie, feroaliaje si energie electrica. Grupul Mechel cuprinde producatori de carbune, concentrat de minereu, nichel, otel, produse laminate, armaturi metalice, energie electrica si termica. Produsele companiei Mechel se comercializeaza pe piata interna si piata externa.

Citeste si:
Daniel Zamfir: „Cîțule, ești un vânzător și un hoț!”
Daniel Zamfir: „Cîțule, ești...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.