Libra Bank a lansat, incepand cu luna septembrie, Cardul InternetBanking.ro, primul card Libra ce ofera utilizatorilor un grad mare de control si o protectie sporita impotriva fraudelor.

Conform unui comunicat al bancii, Cardul InternetBanking.ro este destinat in special utilizarii pe Internet, la plata tranzactiilor efectuate online, si are dubla functionalitate, putand fi utilizat atat ca un card de credit, cu perioada de gratie, cat si ca un card de debit.

Noutatea este reprezentata de faptul ca, pentru a asigura un grad de control optim utilizatorilor, cardul InternetBanking.ro poate fi activat sau dezactivat pentru utilizarea online in orice moment, in timp real, direct din serviciul Internet Banking pus la dispozitie in mod gratuit de catre Libra Bank. In plus, desi este un card destinat cu preponderenta utilizarii online, cardul InternetBanking.ro are o arie larga de utilizare, putand fi folosit atat pentru plati la comercianti cat si pentru retrageri de numerar la POS si ATM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.