CorporateNews27 Septembrie 201016:08

Lectura de 2 minute

Patria Credit IFN S.A. anunta semnarea parteneriatului cu Banca Transilvania privind serviciul de colectare a platilor ratelor de credit

Patria Credit IFN S.A., cea mai mare institutie nebancara de microfinantare din Romania, anunta semnarea unui parteneriat cu Banca Transilvania, una dintre institutiile bancare importante din Romania, privind serviciul de colectare a platilor ratelor de credit.

Noul sistem de plata a ratelor de credit, contractate la Patria Credit, este un serviciu gratuit, acesta fiind disponibil in toate cele peste 530 de sucursale si agentii ale Bancii Transilvania, in toata tara.

De acum, clientii Patria Credit pot efectua prin intermediul unitatilor teritoriale ale Bancii Transilvania, plata in numerar a ratelor pentru creditele contractate la Patria Credit. Pentru fiecare credit contractat, clientii Patria Credit primesc un card aferent contractului de credit, dar care nu reprezinta un card bancar de debit sau de credit. Fiecare card de acest tip are inscris codul de bare si contine informatii unice, de identificare a creditului fiecarui client in parte.

Plata ratei unui contract de credit se face prezentand - la casieriile BT - cardul aferent respectivului contract de credit, unde va fi citit codul de bare inscris pe card, iar suma in numerar va fi incasata de catre operatorul bancar. Confirmarea efectuarii platii ratei de credit presupune eliberarea de catre Banca Transilvania a unei chitante pe care clientul Patria Credit trebuie sa o verifice si sa o semneze.

Citeste si:
Bancile din Romania AMANA plata ratelor anumitor credite
Bancile din Romania AMANA...

"Acest parteneriat se inscrie in planurile ambitioase de dezvoltare a Patria Credit, provocarea pentru noi si unul din avantajele noastre competitive il constituie microfinantarea clientilor ce provin din zone cu acces limitat la serviciile financiare, prin atragerea acestor clienti ce provin din zone geografice si sociale neactivate inca, in circuitul economic. Atentia noastra se indreapta asupra acestui segment, cautam sa promovam simplitatea, accesabilitatea, transparenta in relatia cu un client mai putin sofisticat, dar foarte dinamic si, nu in ultimul rand, stabilirea unei relatii pe termen lung cu acest tip de client.”- a declarat Bogdan Merfea, Director General Patria Credit.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.