Divizia de Asigurari de Viata a grupului ING va inaugura, miercuri, la Cluj-Napoca, Centrul Regional de Servicii pentru tarile din Europa Centrala - ING Service Center Europe, care va crea 300 de noi locuri de munca in 2010, se arata intr-un comunicat al ING Romania.

Acest centru va centraliza o parte din functiile departamentelor Financiar, IT, Risc si Operatiuni ale ING din Romania, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Spania, Grecia.

Prin infiintarea Centrului Regional de Servicii din Cluj-Napoca, ING va crea, in 2010, 300 de noi locuri de munca pe piata locala, urmand ca numarul lor sa creasca la circa 1.000, pana in 2013.

Parte a unui proiect regional demarat in 2008, crearea ING Service Center Europe serveste rationalizarii si optimizarii operatiunilor din regiune, imbunatatirii serviciilor pentru clienti si cresterii eficientei activitatii de asigurari de viata. ING Service Center Europe din Cluj-Napoca va unifica activitatile departamentelor Financiar, IT, Risc si Operatiuni, oferind servicii comune de back-office pentru clientii de asigurari din tarile ING Asigurari Europa Centrala, urmand ca activitatile de marketing si vanzari sa se desfasoare in continuare la nivel local, in fiecare tara din regiune.
,,Forta de munca diversa si calificata pe care o oferim, flexibilitatea si seriozitatea resursei umane, diversitatea domeniilor pe care le putem acoperi din acest punct de vedere sau multiculturalismul potentialilor angajati reprezinta atuurile extraordinare ale pietei locale. Li se adauga deschiderea autoritatilor si proiectele de dezvoltare a infrastructurii urbane datorita carora municipiul Cluj-Napoca se aliniaza marilor capitale europene precum Budapesta sau Bratislava', a spus primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu.

In prezent, la ING Service Center Europe lucreaza peste 120 de angajati, care desfasoara activitati de procesare polite asigurari de viata pentru Cehia si Slovacia.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

ING Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza, care ofera servicii bancare, asigurari si management al activelor pentru 85 de milioane clienti din peste 40 de tari.

In Romania, ING ofera servicii financiar-bancare, asigurari de viata, pensii private si management al investitiilor prin companiile ING Asigurari de Viata, ING Pensii SAFPAP, ING Bank, ING Lease, ING Commercial Finance si ING Real Estate Investment Management.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.